Ga jij voor het laatste model iPhone?

Misschien heb je het al gehoord, maar er is weer een nieuw model iPhone uitgekomen. Dit keer gaat het om de iPhone XS, in feite dus het S model van de iPhone X. En er hangt een flink prijskaartje aan, voor ongeveer 1100 euri’s kun je dit nieuwe model in je zak hebben zitten. Dat is een flinke smak geld voor een telefoon, althans dat vinden wij.

Er zijn mensen die hier graag hun geld aan uitgeven, want de rijen stonden weer tot aan buiten bij de Apple winkels. Mensen die met hun slaapzakje overnachten voor de winkel om dit nieuwste model in handen te hebben. Gekkenwerk, maar ja daar kunnen wij weinig aan veranderen.

Heb jij het geld ervoor over?

iphone xsWij kunnen ons moeilijk voorstellen waarom iemand zo’n bedrag wil neertellen voor een telefoon die over een paar jaar vrijwel niets meer waard is. De dingen die je kunt doen voor dat bedrag zijn echt heel erg leuk. Zo kun je bijvoorbeeld 22 weekenden uit eten gaan voor €50 per keer, of een leuke vakantie boeken met zijn tweeën. Allemaal heel erg leuke dingen om te doen.

Maar de meeste mensen kopen de telefoon niet eens zo als los toestel, ze sluiten er zelfs een lening voor af om het toestel in bezit te hebben. Hier kunnen veel negatieve gevolgen aan zitten. Er moet toch iets goed mis zijn met de wereld als je een lening gaat afsluiten voor het laatste nieuwe model iPhone? Of snappen wij er gewoon helemaal niets van? Laat het ons vooral weten.

Er zijn weer veel mensen die de iPhone XS zullen kopen

Het zal wel aan ons liggen.. want er zijn namelijk heel erg veel mensen die de telefoon gewoon weer gaan kopen. Met of zonder lening. Maar voor de mensen die overwegen om lening af te sluiten, wil je zeker weten dat je het kunt betalen en niet in financiële problemen komt door die nieuwe iPhone te kopen.